Συδετα τι σημαίνει;

Συδετα τι σημαίνει;

Εαν ξεκινάς να στέλνεις δέματα τότε μπορεί να δείς τον όρο Συδετα ή πολλές φορές γραμμένο και ως ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ. Στο άρθρο αυτό εξηγούμε τι σημαίνει, και τι πρέπει να κάνεις!

Τι σημαίνει ΣΥΔΕΤΑ;

Με τον όρο ΣΥΔΕΤΑ (οπου ουσιαστικά προκύπτει Συνοδευτικού Δελτίου Ταχυμεταφοράς (ΣΥΔΕΤΑ).απο τα δυο πρώτα αρχικά των 3 λέξεων) ορίζουμε συχνά το Συνοδευτικό Δελτίο Ταχυμεταφοράς  (ΣΥΔΕΤΑ).

Το ΣΥΔΕΤΑ είναι το έγγραφο που συνοδεύει μια αποστολή. Πολλοι το αποκαλούν και ως φορτωτική ή συνοδευτικό δελτίο ή ετικέτα αποστολής, ή απλά ετικέτα.

Τι περιέχει ένα ΣΥΔΕΤΑ;

Σε ενα ΣΥΔΕΤΑ μπορεί κάποιος να βρεί τα στοιχεία του αποστολέα και του παραλήπτη που συνδέονται με την συγκεκριμένη ταχυμεταφορά. Αποτελεί ουσιαστικά ενα τρόπο να αναγνωρίστεί μοναδικά η αποστολή. Τις περισσότερες φορές

Ένα παράδειγμα ΣΥΔΕΤΑ φαίνεται παρακάτω

συδετά ελτά κούριερ - weship.gr

Πως μπορώ να δημιουργήσω ΣΥΔΕΤΑ για τα ελτά;

Η δημιουργία ΣΥΔΕΤΑ μπορεί να γίνει απο το πρόγραμμα των ΕΛΤΑ ή απο το weship.gr για επιχειρήσεις

Για να γραφτείς και να μπορείς να εκδόσεις ετικέτες μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας. Επιπλέον μέσα απο το διαχειριστικό μας περιβάλλον μπορείς να εκδόσεις συδετά ή ετικέτες αποστολής και να δημιουργήσεις pickup οχι μόνο για τα ΕΛΤΑ αλλα για όλες τις εταιρείες κούριερ όπως την ACS, UPS, DHL, TNT και πολλές άλλες!

Επικοινώνησε μαζί μας σήμερα στο info@shiplemon.com για να ξεκινήσεις να δημιουργείς συδετα μέσα απο το σύστημα του weship για επιχειρήσεις!

ελτα συδετα - weship.gr