Στείλε ελαιόλαδο στο εξωτερικό με ένα κλίκ

Στείλε ελαιόλαδο στο εξωτερικό με ένα κλίκ

Άρρηκτα συνδεδεμένη με τους μεσογειακούς λαούς, η ελιά, και κυρίως το ελαιόλαδο, αποτελούν βασικά συστατικά της διατροφής μας. Λέγεται πως η θεά Αθηνά χάρισε στους Αθηναίους μια ελιά και εκείνοι με την σειρά τους, για να την τιμήσουν, έδωσαν το όνομά της στην πόλη τους. Κανένα άλλο καρποφόρο δένδρο, δεν έχει συνδεθεί τόσο πολύ με τη διατροφική μας παράδοση. Και κανένας άλλος καρπός δεν μας χαρίζει κάτι τόσο πολύτιμο, όσο το ελαιόλαδο. Με πολλαπλά οφέλη στην υγεία και με την ικανότητα να χαρίζει νοστιμιά σε όλα τα φαγητά, το ελαιόλαδο, είναι ο αδιαφιλονίκητος «βασιλιάς» της διάσημης μεσογειακής διατροφής.

Το ελληνικο ελαιολαδο στο εξωτερικο εχει εξαιρετική φήμη και ανάλογη τιμή. Αποτελεί αγαπημένο δωρο για όσους ζουν σε χωρες που δεν το παραγουν και που για να το αποκτησουν θα επωμιστούν και το αναλογο κοστος.

To WeShip το κανει ευκολο να στείλετε εναν τενεκε λαδι σε οποιαδηποτε πολη του κοσμου. Το μονο που εχετε να κανετε ειναι να επισκευφθείτε την ιστοσελίδα μας https://www.weship.gr/ και να συμπληρώσετε την online φορμα μας.



Θέλεις να στείλεις έναν τενεκέ ελαιόλαδο σε συγγενείς στην Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία; Συσκεύασε το, ζύγισε το και μετα κάνε κλικ εδώ:‌

WeShip και έφυγε!
  • To weship.gr είναι η μοναδική πλατφόρμα στην Ελλάδα που σου επιτρέπει:

✔️ Να συγκρίνεις τιμές κούριερ

✔️ Να επιλέξεις την εταιρεία και τις υπηρεσίες που θέλεις για την αποστολή σου

✔️ Να βλέπεις την εξέλιξη της αποστολή σου

🤔 Πως λειτουργεί η διαδικασία;

Συμπληρώνεις τις απαραίτητες πληροφορίες, συγκρίνεις τιμές και κανονίζουμε όλα τα υπόλοιπα εμείς!

🚙 Η εταιρεία κούριερ που θα επιλέξεις έρχεται και παραλαμβάνει το δέμα απο το σπίτι σου!‌
Βρές εύκολα εταιρεία κούριερ στο Weship.gr