Ποιος είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να στείλω ένα δέμα (το 2021);

Ποιος είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να στείλω ένα δέμα (το 2021);

Η νέα πραγματικότητα (με τον covid να είναι τριγύρω) μας έχει επηρεάσει σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς μας.
Φυσικά στο παρελθόν όταν επιθυμούσαμε να στείλουμε ένα δέμα θα έπρεπε να πάμε στο κοντινότερο κατάστημα ΕΛΤΑ ή UPS όπου θα έπρεπε να έχουμε μαζί μας το δέμα που θέλουμε να στείλουμε και να συμπληρώσουμε διάφορα έγγραφα για την αποστολή του δέματός μας  στον τελικό προορισμό του.

Όμως τι κάνουμε στην περίπτωση που είμαστε στο σπίτι μας και δεν μπορούμε να βγούμε έξω;

Κατι που συμβαίνει τουςς τελευταίους μήνες.
Σε αυτή την περίπτωση έρχεται να μας βοηθήσει το Weship ένας νέος τρόπος για να στείλουμε τα δέματα μας από την ευκολία του σπιτιού μας εύκολα και γρήγορα
Μέσα από το γραφικό περιβάλλον του Weship, είναι πολύ εύκολο να επιλέξουμε το σημείο από το οποίο θέλουμε να στείλουμε το δέμα μας καθώς και τον προορισμό του δέματος μας και μέσα από την σύγκριση τιμών που παρέχει το weship να επιλέξουμε τις τιμές και τις υπηρεσίες που επιθυμούμε.




Γιατί να επιλέξω το Wiship.gr;


Διότι  παρέχει ένα εύκολο τρόπο να συγκρίνουμε τιμές και να στείλουμε απο το σπίτι δώρα και κάθε άλλου είδους δέματα!

Αντί λοιπόν να ψάχνουμε στα site διαφόρων μεταφορικών εταιρειών όπως η UPS στα ΕΛΤΑ και στην DHL μπορούμε τώρα εύκολα και γρήγορα να συγκρίνουμε σε μόνο μερικά λεπτά τις τιμές των διαφόρων μεταφορικών εταιρειών.

Επιπλέον δεν χρειάζεται να πάμε σε κάποιο φυσικό κατάστημα αφού μία από τις συνεργαζόμενες courier θα έρθει στον χώρο που θα επιλέξουμε ως αφετηρία για να παραλάβει το δέμα μας και να το στείλει στον τελικό προορισμό του.

Ιδιαίτερα λοιπόν την περίοδο αυτή όπου οι μετακινήσεις είναι δύσκολες ή ακόμα και αδύνατες το weship μας δίνει ένα εύκολο τρόπο να στείλουμε τα δέματα μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.


Τι πρέπει να κάνω λοιπόν για να ξεκινήσω τις αποστολές μου;


Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να επισκεφθείτε τη σελίδα του weship κάνοντας κλίκ στο παρακάτω κουμπί:



Στη συνέχεια θα πρέπει να συμπληρώσετε την διεύθυνση αφετηρίας καθώς και την διεύθυνση στην οποία προορίζεται να σταλεί το δέμα μου

Στο επόμενο βήμα θα χρειαστεί να επιλέξετε τις διαστάσεις του δέματος ή πολύ απλά να επιλέξετε ένα από τα πρότυπα πακέτων που έχουμε (πακέτο για κινητό, πακέτο για βιβλία κλπ) τα οποία έχουν συγκεκριμένες διαστάσεις για να διευκολύνουν τη διαδικασία παραγγελίας.

Στη συνέχεια το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία του αποστολέα και του παραλήπτη και επιπλέον εάν έχετε κάποιο ειδικό κωδικό δηλαδή εκπτωτικό κουπόνι, μπορείτε να το βάλετε για να λάβετε την αντίστοιχη έκπτωση. Ξεκινήστε σήμερα!



Για απορίες και ερωτήσεις μην διστάσετε να κάνετε κλικ στο μπλέ εικονίδιο κάτω δεξιά ωστε να μιλήσετε με κάποιον απο το τμήμα τεχνικής υποστίρηξης του weship.gr!

Eυχαριστούμε που επιλέγετε το weship.gr για τις αποστολές σας!

Η ομάδα του weship.gr