Πόσο κοστίζει η αποστολή δέματος στο εξωτερικο;

Πόσο κοστίζει η αποστολή δέματος στο εξωτερικο;

Η διαδικασία επιλογής μιας εταιρείας κούριερ για την αποστολή δέματος είναι μια δύσκολη διαδικασία. Πολλοί μας ρωτάνε πόσο τελικά θα κοστίσει η αποστολή του δέματός τους και ποια είναι η καλύτερη επιλογή για να στείλουν το δέμα τους.

Παρακάτω παραθέτουμε τα σημαντικότερα που θα πρέπει να σκεφτείς για να αποφασίσεις με ποιά εταιρεία θα στείλεις το δέμα σου και να βρεις τελικά πόσο θα κοστίσει η αποστολή του δέματός σου στο Εξωτερικό

1. Ποιές είναι οι διαστάσεις του δέματός σου και το βάρος;

Η πρώτη σημαντική ερώτηση που κάνουμε στους πελάτες μας είναι εαν γνωρίζουν τις διαστάσεις και το βάρος του δέματος που επιθυμούν να στείλουν. Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενό μας άρθρο ακόμα και αν δεν υπάρχει ζυγαριά υπάρχουν τρόποι να προσδιορίσετε το βάρος του δέματος σας.

Σε κάθε περίπτωση όλες οι international εταιρείες που αναλαμβάνουν αποστολές δεμάτων στο εξωτερικό θα πρέπει να γνωρίζουν το βάρος και τις διαστάσεις του δέματός σας προκειμένου να γίνει ο υπολογισμός της τελικής τιμής

2. Πόσο γρήγορα θέλεις να το στείλεις;

Εδώ θα πρέπει να σκεφτείς πόσο σημαντικό είναι για εσένα να στείλεις κάτι άμεσα (σε 1-2 ημέρες). Στην περίπτωση που ο χρόνος είναι πολύ σημαντικός, τότε η υπηρεσία που θα πληρώσεις θα είναι εξπρές και το κόστος της συνήθως θα είναι και αυξημένο.

Όπως θα δείτε και απο την πλατφόρμα μας Shiplemon η σύγκριση τιμών στο βήμα 3 θα σας δώσει διάφορες επιλογές όπως φαίνεται και παρακάτω οι διάφορες εταιρείες και οι διάφορες υπηρεσίες που παρέχονται τιμολογούνται διαφορετικά.

Πόσο κοστίζει η αποστολή δέματος στο εξωτερικο - Shiplemon.com

Απο τα φίλτρα που υπάρχουν στα αριστερά στην πλατφόρμα μας μπορείτε να φιλτράρετε τις επιλογές και να αποφασίσετε την υπηρεσία που ταιριάζει στην αποστολή σας.



3. Θέλεις επιπλέον ασφάλιση για την αποστολή σου;

Σε περιπτώσεις οπου το δέμα που θέλεις να στείλεις είναι ενα αντικείμενο μεγάλης αξίας τοτε θα πρέπει σίγουρα να επικοινωνήσεις μαζί μας ωστε να συζητήσουμε σχετικά με την ασφάλιση του αντικειμένου.

Με ενα πολύ μικρό κόστος της τάξης των 5-10 ευρώ μπορείτε να ασφαλίσετε το δέμα σας.

4. Σε ποια περιοχή στέλνεις το δέμα σου;

Φυσικά απο την συζήτηση σχετικά με την τιμή μιας αποστολής δεν θα μπορούσε να λείπει η περιοχή στην οποία επιθυμείς να στείλεις το δέμα σου. Είναι εντος Ευρωπαική ένωσης; Είναι μια απομακρυσμένη περιοχή; Έιναι εντός πόλης; Όλα αυτά επηρεάζουν την τιμή.

Φυσικά αυτά δεν χρειάζεται να σας απασχολούν. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε έιναι να κάνετε κλικ στο παρακάτω κουμπί προκειμένου να συμπληρώσετε τον ταχυδρομικό κωδικό σας καθως και τον ταχυδρομικό κωδικο του παραλήπτη του δέματος.

Ξεκίνα σήμερα την αποστολή σου εδώ: