Πως υπολογίζω το βάρος του δέματος χωρίς ζυγαριά;

Πως υπολογίζω το βάρος του δέματος χωρίς ζυγαριά;

Ο σωστος υπολογισμός του βάρους και των διαστάσεων ενός αντικειμένου ειναι πολυ σημαντικος οταν θέλουμε να στείλουμε ενα δεμα.  λαθος υπολογισμος μπορει να συνεπαγεται καθυστερήσεις και επιπλέον χρεώσεις. Ο καλύτερος τρόπος είναι φυσικά, να το ζυγίσετε χρησιμοποιώντας κάποια ζυγαρια.  Εάν αυτό δεν είναι εφικτό μην ανησυχείτε υπάρχουν λυσεις.  

Ευτυχώς η τεχνολογία έχει την λύση. Υπαρχουν applications που μπορειτε να κατεβασετε στο κινητο σας και να σας δωσουν μετρήσεις με μεγαλη ακριβεια. Πιο συγκεκριμένα:

Για να μετρήσετε τις διαστάσεις του δέματος χρησιμοποιήστε το : Airmeasure Μια εφαρμογή που χρησιμοποιώντας την κάμερα του κινητου υπολογιζει με μεγαλη ακριβεια τις διαστασεις του δεματος σας.

Για να μετρήσετε το βαρος του δέματος χρησιμοποιήστε το : Touchscale και μετατρέψτε το κινητό σας σε ζυγαριά (προφανώς για μικρά δέματα - για να μην σπάσει η οθόνη του κινητού).  Εάν το δεμα ειναι μεγαλυτερο και δεν έχετε ζυγαριά, ισως να δανειστείτε μια απο τον γείτονα, ή να κάνετε μια βολτα στο πιο κοντινό φαρμακείο; Επισης υπαρχει μια ιστοσελίδα, Weightofstuff, που σας προτείνει ενδεικτικά τιμες για το βάρος απο συνηθισμένα αντικείμενα.

Οι διαστασεις του δέματος ειναι εξισου σημαντικές με το βάρος γιατι και τα δυο επηρεάζουν την τιμη της αποστολής. Οι διαστάσεις (Υψος, Πλατος, Βαθος) καθορίζουν την ογκομετρική χρέωση - που σημαίνει οτι δυο δέματα με ίδιο βάρος αλλα διαφορετικές διαστάσεις χρεώνονται διαφορετικά. Η ογκομετρική χρέωση υπολογίζεται ως εξής:  Υ*Π*Β/5000 = Kgr  'Οποιο απο τα δύο είναι μεγαλύτερο - το ογκομετρικο ή το πραγματικό βάρος - αυτο θα χρησιμοποιηθεί για να υπολογιστεί η χρέωση του δέματος.

H WeShip εχει φροντίσει να κανει συμφωνιες με τις εταιρείες ταχυμεταφορών προσφέροντας στους πελάτες της ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Η αποστολή ενος δέματος 30 κιλών στην Ευρώπη θα σας κοστίσει περίπου 40 ευρώ. Εάν θέλετε να στείλετε ένα δέμα πιο βαρυ απο 70 κιλά, επικοινωνηστε μαζι μας στο info@weship.gr και θα σας δώσουμε μια εξατομικευμένη προσφορά.



Πως λειτουργεί η αποστολή δεμάτων  με το weship

H διαδικασία αποστολής δεμάτων με το weship είναι πολύ απλή και περιλαμβάνει τα παρακάτω βήματα:

1) Επιλογή ΤΚ για την αφετηρία και τον τελικό προορισμό

2) Επιλογή των διαστάσεων του δέματος καθώς και του βάρους

3) Eπιλογή της υπηρεσίας (Η τελική τιμή εξαρτάται απο την εταιρεία και τον αριθμό ημερών παράδοσης του δέματος)

4) Συμπλήρωση των προσωπικών στοιχείων του αποστολέα και του παραλήπτη

5) Πληρωμή και εκτύπωση της ετικέτας αποστολής (στις περιπτώσεις που αυτό χρειάζεται)