Πως να στείλεις τα Πασχαλινά σου δώρα με κούριερ

Πως να στείλεις τα Πασχαλινά σου δώρα με κούριερ

Ποιος θέλει να είναι μακριά από την οικογένειά του, ή από το βαφτιστήρι του, στις διακοπές του Πάσχα; Όμως επειδή καμιά φορά συμβαίνει, μπορείς να στείλεις τα δώρα σου στις καλύτερες τιμές μέσα απο το weship.gr συγκρίνοντας τιμές απο όλες τις κούριερ

Μέσα απο το weship.gr μπορείς να κάνεις τις καλύτερες εκπλήξεις στους αγαπημένους σας! Στέλνεις εύκoλα και γρήγορα τα  πασχαλινά σου δώρα με κούριερ. Με το weship.gr οι λαμπάδες, τα παιχνίδια και όλα τα είδη δώρων το φτάνουν στην ώρα τους το Πάσχα!

Για να συγκρίνεις τιμές και να ξεκινήσεις την αποστολή σου κάνε κλικ στο παρακάτω κουμπί:



Πως μπορώ να στείλω τα πασχαλινά δώρα με κούριερ;

Η πιο συχνή ερώτηση που μας κάνετε είναι αν τα δώρα θα φτάσουν στην ώρα τους και με ασφάλεια το Πάσχα! Στο weship.gr συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες κούριερ για να σιγουρευτούμε οτι θα βρείτε όλες τις επιλογές του τρόπου αποστολής.

Ετσι μέσα απο το weship.gr στέλνετε τα δώρα σας γρήγορα και οικονομικά!



Τι δώρα μπορώ να στείλω το Πάσχα με κούριερ;

Μέσα απο το weship.gr μπορείτε να στείλετε κυριολεκτικά οτιδήποτε θέλετε τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό

Τα πιο συνηθισμένα δώρα που στέλνουν οι πελάτες μας  με κούριερ ειναι:

  • Πασχαλινά Αυγουλάκια
  • Κεράκια
  • Παιχνίδια
  • Λαμπάδες
  • Χειροποίητα πασχαλινά φαναράκια
  • Γλαστράκια με λουλούδια
  • Αρκουδάκια
  • Θήκες για τα διακοσμητικά πασχαλινά αυγά
  • Καλάθια με πασχαλινά αυγά
  • Πασχαλινές κατασκευές

Στείλε σήμερα τα δώρα σου στις καλύτερες τιμές



Παράδοση δώρων το Πάσχα 2021

Η παράδοση των δώρων αυτό το πάσχα θα είναι διαφορετική καθώς λόγω της κατάστασης και της καραντίνας, πολλές οικογένειες θα στείλουν τα δώρα τους με κούριερ, αφού οι μετακινήσεις ειναι περιορισμένες.

Μέσα απο το weship.gr θα συγκρίνεις τιμές και αφού προχωρήσεις στην αποστολή σου θα μπορεις να παρακολουθήσεις κάθε στιγμή που βρίσκεται η αποστολή σου.

Για να βεβαιωθείτε ότι τα δώρα που θέλετε να στείλετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα θα φτάσουν εγκαίρως, σας προτείνουμε να κάνετε την αποστολή των δώρων σας για το Πάσχα 2021 λίγες μέρες νωρίτερα. Οι αργίες του Πάσχα είναι μια εποχή με πολύ τρέξιμο για τις εταιρείες κούριερ, αφού ο όγκος αποστολών τόσο στην Ελλάδα όσο και για το Εξωτερικό είναι αρκετά μεγάλος και γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να ολοκληρώσουν εγκαίρως όλες οι αποστολές το Πάσχα.

Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε εσείς είναι να βρείτε τα δώρα σας, να προετοιμάσετε και να συσκευάσετε τις πασχαλινές αποστολές σας. Εμείς στο weship.gr θα αναλάβουμε να βρούμε την καλύτερη κούριερ που θα αναλάβει την αποστολή σας και θα στείλει τα δώρα σας το Πάσχα.



Έχεις ερωτήσεις για τις υπηρεσίες μας και το κόστος;

Μην διστάσεις να μας καλέσεις στο +30 210 890 7000

Σας ευχόμαστε το φως της ανάστασης να φωτίζει πάντα την ζωή σας και να σας οδηγεί στο δρόμο της αγάπης και της αλληλεγγύης.