Τιμές κούριερ για eshop - Αναλυτικός οδηγός

Τιμές κούριερ για eshop - Αναλυτικός οδηγός

Αν ξεκίνησες το νεο eshop σου και ψάχνεις για τις καλύτερες τιμές κούριερ τότε σίγουρα θα πρέπει να δείς τι προσφέρει το weship.gr στα μεγαλύτερα eshop της Ελλάδας!

Το weship.gr διασυνδέει το eshop σου με όλες τις εταιρείες κούριερ για να κάνεις τις αποστολές σου στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό ΠΑΝΤΑ στην καλύτερη τιμή!

Ετσι ακόμα και αν δεν έχεις συνεργασία με κάποια εταιρεία κούριερ, το weship.gr σου δίνει πρόσβαση στις καλύτερες τιμές μεταφορικών για να στέλνεις στους πελάτες σου οικονομικά και γρήγορα!

Πως μπορώ να έχω τις καλύτερες τιμές κούριερ για το eshop μου;

Οι περισσότερες εταιρείες κούριερ στα πρώτα βήματα του eshop σου ζητάνε να γνωρίζουν τον αριθμό των αποστολών που κάνεις (μια εκτίμηση) ετσι ώστε να δώσουν μια καλύτερη τιμή!

Στο weship.gr δεν υπάρχει κατώτερο όριο για τις αποστολές σου! Ακόμα και αν κάνεις 1 αποστολή κάθε μήνα, μπορούμε να σου δημιουργήσουμε ενα εταιρικό λογαριασμό και να κάνεις τις αποστολές σου

Τι τιμές θα βλέπω στο διαχειριστικό περιβάλλον του weship.gr;

Το weship.gr έχει διασύνδεση με τις μεγαλύτερες εταιρείες κούριερ στην Ελλάδα (ACS, ΕΛΤΑ courier, Γενική ταχυδρομική, Easymail) αλλά και δεκάδες μικρές εταιρείες κούριερ (όπως τη city courier, Svuum, TAS Courier και πολλές άλλες) για να κάνει τον προγραμματισμό μιας νεας αποστολής κυριολεκτικά με δυο κλικ!

Σε περίπτωση που έχετε μια συνεργασία με κάποια εταιρεία κούριερ για το eshop σας, τότε μπορείτε να διατηρήσετε την συνεργασία αυτη.

Πως;

Μπορείτε να βάλετε στο διαχειριστικό περιβάλλον του weship.gr τους κωδικούς που έχετε με την κάθε εταιρεία που συνεργάζεστε

τιμές αποστολής δεμάτων για eshop - weship.gr

Μπορώ να καθορίσω τις τιμές των μεταφορικών που θα βλέπουν οι πελάτες μου στο eshop;

Ναι.  

Κάνε κλικ παρακάτω για να δεις το βίντεο που παρέχει όλες τις πληροφορίες!

Weship.gr
Έχεις eshop και ψάχνεις αποστολή των δεμάτων σου; Ξεκίνα σήμερα με το weship.gr

Επικοινώνησε μαζι μας για να συζητήσουμε σχετικά με τις τιμές και τις διασυνδέσεις κούριερ με το eshop σου!