Διασύνδεση κούριερ με eshop

Διασύνδεση κούριερ με eshop

Παρακάτω παρουσιάζουμε αναλυτικά όλες τις διασυνδέσεις το Shiplemon με τις εταιρείες κούριερ για όλες τις κούριερ για κάθε eshop για να μην χάνεις ούτε λεπτό!

Τι προσφέρει μια διασύνδεση του eshop σου με τις εταιρείες κούριερ

Υπάρχουν πολλές διαδικασίες με τις οποίες καθημερινά ένα eshop ασχολείται για να ολοκληρώσει τις διαδικασίες που απαιτούνται προκειμένου να ολοκληρωθεί η αποστολή μιας παραγγελιας στον τελικό καταναλωτή.

Πολλές όμως από αυτές τις διαδικασίες δεν είναι ακόμα αυτόματες! Πολλές πληροφορίες θα πρέπει να αντιγράψει ο διαχειριστής ή ο manager ενός eshop απο το ένα σημείο στο άλλο, να ενημερώσει τους πελάτες του σχετικά με την κατάσταση της αποστολής και να ενημερώνει τα δεδομένα μεταξύ διαφορετικών συστημάτων.

Όλα τα παραπάνω προβλήματα λύνονται με τη χρήση τεχνολογίας!

Σε τι μπορεί να βοηθήσει η τεχνολογία;

Μέσω γέφυρας ή αλλιώς plugin για Διασύνδεση κούριερ με eshop οι απαραίτητες πληροφορίες μεταφέρονται από και προς την πλατφόρμα των εταιρειών κούριερ καθώς και το ένα ή περισσότερα κανάλια πωλήσεων στα οποία το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει επιλέξει για να προωθήσει τα προιόντα του.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα από τη Διασύνδεση κούριερ με eshop;

Τα πλεονεκτήματα από τη διασύνδεση μιας κούριερ με ένα eshop (ηλεκτρονικό κατάστημα) είναι πολλαπλά.

Μέσα από μια διασύνδεση κούριερ με ένα eshop, το ίδιο το eshop γλιτώνει χρόνο και χρήματα βελτιώνοντας τις διαδικασίες και το operation του, ενω παράλληλα μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία των καταναλωτών του παρέχοντας τα κατάλληλα εργαλεία στους τελικούς καταναλωτές για να δούν με μεγαλύτερη ακρίβεια το κόστος αποστολής, να εντοπίσουν την αποστολή τους και τέλος να αξιολογήσουν το κατάστημα και να δώσουν feedback

Ποιες κούριερ μπορώ να διασυνδέσω με το eshop μου;

Βρές αναλυτικά τη λίστα με όλες τις διασυνδέσεις της πλατφόρμας μας:

Διασυνδέσεις Shopify με κούριερ

Διασύνδεση Woocommerce με κούριερ

Διασύνδεση Opencart με κούριερ

Διασύνδεση Etsy με κούριερ

Διασύνδεση Magento με κούριερ

Διασύνδεση Prestashop με κούριερ