Σύγκριση τιμών για αποστολή πακέτου στο εξωτερικό - Δές πως γίνεται τώρα με το weship!

Σύγκριση τιμών για αποστολή πακέτου στο εξωτερικό - Δές πως γίνεται τώρα με το weship!

Στιγμές απο το παρελθόν

Σίγουρα το έχουμε ψάξει. Ξανά και ξανά. Αλλα τίποτα. Μέχρι τώρα δεν υπήρχε πλατφόρμα για να συγκρίνεις τιμές και να αποφασίσεις για το ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να στείλεις το δέμα σου στο εξωτερικό εύκολα και γρήγορα, απο το σπίτι σου, χωρίς να χρειάζεται να τρέχεις στα γραφεία κάποιας μεταφορικής εταιρείας. Ομως όλα αυτά αποτελούν παρελθόν!

Η νέα πραγματικότητα που φέρνει το Weship

Το weship.gr είναι η μοναδική πλατφόρμα στην Ελλάδα που σε βοηθάει να συγκρίνεις και να επιλέξεις τον καλύτερο τρόπο για να στείλεις ενα δέμα εντος αλλα και εκτός Ελλάδας. Εύκολα, χωρίς κόπο και χαμένο χρόνο. Δοκίμασέ το σήμερα!

Πως λειτουργεί το Weship;

To Weship είναι πολύ απλό, και κάθε αποστολή πραγματοποιείται κάνοντας τα παρακάτω βήματα:

1) Στο πρώτο βήμα στη σελίδα Weship.gr γίνεται επιλογή της διεύθυνσης παραλαβής (pick up) του δέματος καθώς και της διεύθυνσης προορισμού του δέματος

2) Στη συνέχεια το weship επικοινωνεί με μεταφορικές εταιρείες αυτόματα και συλλέγει δεδομένα για το κόστος και τη διαθεσιμότητά τους. Έτσι παρέχει μια λίστα απο επιλογές. Κάποιες πιο φτηνές, άλλες πιο ακριβές, κάποιες πιο γρήγορες κλπ! Έτσι ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

3) Αφού γίνει επιλογή της εταιρείας και του τρόπου αποστολής, θα πρέπει να συμπληρώσετε επιπλέον στοιχεία, τόσο για το σημείο παραλαβής του δέματος όσο και για την τοποθεσία στην οποία θέλετε να στείλετε το δέμα καθώς και τα στοιχεία του παραλήπτη. Τέλος επιλέγετε ημέρα και ώρα παραλαβής.

4) Αφού συμπληρωθούν τα στοιχεία, θα πρέπει να πληρώσετε. Στη συνέχεια θα λάβετε email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, καθώς και την ετικέτα αποστολής, η οποία θα πρέπει να εκτυπωθεί και να τοποθετηθεί στο δέμα ή δέματα το/τα οποία πρόκειται να στείλετε εντός ή εκτός της Ελλάδας.

Τι γίνεται την ημέρα παραλαβής;

Αφού ολοκληρωθεί η παραγγελία στο weship.gr είστε έτοιμοι για την ημέρα παραλαβής!

Τί να κάνεις την ημέρα παραλαβής του δέματος - weship

Την ημέρα της παραλαβής θα πρέπει να έχετε εκτυπώσει και κολλήσει πάνω στο δέμα την ετικέτα αποστολής που σας έχει στείλει το weship μετά την ολοκληρωση της παραγγελιας σας.

Με αυτόν τον τρόπο η μεταφορική εταιρεία η οποία θα έρθει να παραλάβει το δέμα θα μπορεί να σκανάρει και να αναγνωρίσει τον τελικό προορισμο του δέματος. Είναι πολύ σημαντικό το barcode το οποίο είναι πάνω στην ετικέτα αποστολής (φορτωτική) να είναι σε εμφανές σημείο και να μήν έχει καλυφθεί.

Ξεκίνα εδώ κάνοντας την πρώτη σου αποστολή με το weship.gr

Έχεις απορίες;

Στείλε μας το μήνυμά σου τώρα στο support@weship.gr