Φθηνή αποστολή δεμάτων στην Ελλάδα (o απόλυτος οδηγός για το 2022)

Φθηνή αποστολή δεμάτων στην Ελλάδα (o απόλυτος οδηγός για το 2022)

Ηρθε η ώρα να στείλεις το δέμα σου!  Πώς ομως θα πρέπει να ξεκινήσεις; Που μπορείς να βρείς τις καλύτερες τιμές; Ποια βήματα θα πρέπει να ακολουθήσεις και πως θα πρέπει να προετοιμαστείς;

Δες στον αναλυτικό οδηγό που ετοιμάσαμε για εσένα, τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσεις για να στείλεις τα δέματα σου φθηνά εντός Ελλάδας (αλλά και στο Εξωτερικό!)

Στον παρακάτω οδηγό αναφέρουμε:

Πως θα βρείς την καλύτερη τιμή κούριερ σαν ιδιώτης;

Πολλές επιλογές, αμέτρητες ιστοσελίδες και χαμός στα τηλεφωνικά κέντρα.

Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί για να βρείς και να συγκρινεις τιμές των διαφορετικών εταιρειών κούριερ. Αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος για τον οποίο δημιουργήσαμε το Shiplemon, τη μεγαλύτερη πλατφόρμα για να βρείς και να συγκρίνεις τιμές αποστολών, για να στείλεις ένα δέμα τόσο στην Ελλάδα αλλα και στο Εξωτερικό από την ευκολία του σπιτιού σου, χωρίς δηλαδή να χρειάζεται να τρέχεις

Πώς μπορείς να το κάνεις εύκολα και γρήγορα;

Μέ το Shiplemon η επιλογή courier και η εύρεση της καλύτερης τιμής γίνεται μέσα σε μερικά κλίκ.

Στο πρώτο βήμα προσθέτεις την πλήρη διεύθυνση του αποστολέα και του παραλήπτη του δέματος. Αφού το κάνεις αυτό κάνεις κλίκ στο επόμενο και προσθέτεις τις διαστάσεις του αντικειμένου που θέλεις να στείλεις. Ειναι σημαντικό να γράψεις σε αυτό το βήμα και μια σύντομη περιγραφή για το αντικείμενό σου. Κάνεις κλίκ στο επόμενο και πλέον μπορείς να συγκρίνεις τιμές! Τόσο απλά, τόσο γρήγορα! Ξεκίνα σήμερα εδώ:

Υπολογισμός κόστους αποστολής στο Shiplemon

Πως θα βρείς την καλύτερη τιμή για την εταιρεία σου;

Εαν διαθέτεις ενα eshop η μια μικρή εταιρεία και θέλεις να στείλεις οικονομικά, ο παραδοσιακός τρόπος θα ήταν να επικοινωνήσεις με τις εταιρείες κούριερ, να δημιουργήσεις ένα νέο κωδικό σε κάθε εταρεία και να πάρεις προσφορά με βάση τον αριθμό των αποστολών που κάνεις, πόσο συχνά στέλνεις δέματα κλπ.

Τι γίνεται ομως αν θέλεις να αποφύγεις όλη αυτή την ιστορία;

Και ακόμα και αν δεν θέλεις να την αποφύγεις είσαι σίγουρος οτι η προσφορά που πήρες είναι η καλύτερη;

Εδώ έρχεται λοιπόν το Shiplemon για να γλιτώσεις τόσο την ταλαιπωρία, αλλά και για να σιγουρευτείς οτι έχεις ττην καλύτερη τιμή.

Το Shiplemon συνεργάζεται με ενα μεγάλο εύρος εταιρειών, διαπραγματεύεται τις τιμές με τις μεταφορικές εταιρείες και συνεχώς προσθέτει νέες εταιρείες και υπηρεσίες, ετσι ώστε να μην χρειάζεται να ασχολείσαι με αυτό, αλλά μόνο με την εταιρεία σου και τις υπηρεσίες που προσφέρεις. Το Shiplemon αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα για να είσαι σίγουρος οτι έχεις τις καλύτερες τιμές, στέλνεις τα δέματά σου εύκολα και γρήγορα, και οι πελάτες σο απολαμβάνουν τις καλύτερες υπηρεσίες.

Υπολογισμός κόστους αποστολής στο Shiplemon

Πόσο γρήγορα μπορείς να στείλεις τα δέματά σου;

Μέσα απο το περιβάλλον του Shiplemon μπορεις να συγκρίνεις εκτός απο τις τιμές και πολλές άλλες επιλογές όπως τον χρόνο αποστολής ενός δέματος, τον τύπο της μεταφοράς (οδική, αερομεταφορά κλπ), εαν απαιτείται να εκτυπώσεις κάποιο έγγραφο καθώς και πολλά άλλα!

Η απάντηση λοιπόν στο πόσο γρήγορα μπορείς να στείλεις τα δέματά σου εξαρτάται απο την εταιρεία που θα επιλέξεις (για παράδειγμα εαν η αποστολή θα γίνει με UPS ή DHL) αλλά και τη τιμή που θα πληρώσεις (φυσικά όσο πιο γρήγορα θέλεις να παραδοθεί κάτι, τόσο πιο ακριβή γίνεται η αποστολή του αντικειμένου σου)

Όλα τα παραπάνω μπορείς πλέον να τα δείς εύκολα και γρήγορα μέσα από ενα φιλικό περιβάλλον. Ξεκίνα σήμερα με το Shiplemon:

Υπολογισμός κόστους αποστολής στο Shiplemon

Πως θα πρέπει να προετοιμαστείς πριν στείλεις ενα δέμα

Αφού βάλεις διεύθυνση, συγκρίνεις τιμές και πληρώσεις για την αποστολή του δέματός σου, ήθρε η ώρα να προετοιμαστείς.

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνεις είναι να δείς το email σου. Εαν η εταιρεία που επέλεξες απαιτεί την εκτύπωση της ετικέτας αποστολής (έγγραφο το οποίο οι εταιρείες κούριερ απαιτούν να βρίσκεται κολλημένο στο δέμα σου, προκειμένου να μπορούν να το σκανάρουν και να το αναγνωρίσουν) τότε θα πρέπει να εκτυπώσεις το έγγραφο το οποίο σου έστειλε το Shiplemon!

Υπάρχουν περιπτώσεις οπου αυτό δεν απαιτείται, οπότε σε αυτή την περίπτωση το μόνο που θα πρέπει να κάνεις είναι να συσκευάσεις το δέμα σου και να προετοιμαστείς για να έρθει η μεταφορική εταιρεία να το παραλάβει απο το σπίτι σου ή την επιχείρησή σου.

Ανάλογα με το είδος του δέματος που στέλνεις (για παράδειγμα εαν είναι λάδι, φαγητό ή οτιδήποτε άλλο στέλνεις σε φίλο, φοιτητή ή συνεργάτη) θα πρέπει να προετοιμαστείς κατάλληλα και να συσκευάσεις το δέμα σου σωστά

Υπολογισμός κόστους αποστολής στο Shiplemon

Τι θα πρέπει να κάνεις αφού στείλεις ένα δέμα;

Αφού γίνει η παραλαβή ενός δέματος σου μπορείς να παρακολουθείς την παραγγελία σου με το tracking number που θα σου δωθεί, προκειμένου να γνωρίζεις σε ποιό σημείο βρίσκεται και αν παραδώθηκε.

Για οποιαδήποτε απορία έχεις σχετικά με την αποστολή του δέματός σου, την συσκευασία ή την παραλαβή, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα του Shiplemon

Υπολογισμός κόστους αποστολής στο Shiplemon

Mπές σήμερα στο shiplemon.com , τον πιό εύκολο τρόπο για να αναζητήσεις φθηνή αποστολή δεμάτων στην Ελλάδα, να συγκρίνεις τιμές και επιλογές και να βρείς αυτό που σου ταιριάζει!

Έχεις eshop;

Δές πως η πλαφόρμα διαχείρισης αποστολών που προσφέρουμε θα κάνει το eshop σου να απογειωθεί!

Επικοινώνησε μαζί μας για να μάθεις περισσότερα ή κάνε κλικ εδώ:

Υπολογισμός κόστους αποστολής στο Shiplemon