Έχω κατάστημα στο instagram Πώς μπορώ να στείλω τις παραγγελίες στους πελάτες μου;

Έχω κατάστημα στο instagram Πώς μπορώ να στείλω τις παραγγελίες στους πελάτες μου;

Δεχόμαστε πολλά μηνύματα απο μικρά καταστήματα στο instagram τα οποία μέχρι τώρα έστελναν τα δέματά τους με διάφορους τρόπους.

Είτε πήγαιναν στην ίδια τη μεταφορική εταιρεία (τις περισσότερες φορές ACS ή ΕΛΤΑ) είτε έπαιρναν τηλέφωνο προκειμένου να κανονίσουν μια παραλαβή απο τον χώρο τους.

Η νέα πραγματικότητα όμως έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Λόγω του lockdown γίνεται ακόμα πιο δύσκολο να μετακινηθεί κάποιος. Απο την άλλη, οι τηλεφωνικές γραμμές είναι πολύ φορτωμένες, με αποτέλεσμα να γίνεται ακόμα πιο δύσκολο να καταφέρει κάποιος να επικοινωνήσει με μια εταιρεία κούριερ για να κανονίσει να στείλει την παραγγελία του.

Και ακόμα αν τα καταφέρει ολα αυτά, πάντα υπάρχει η απορία:

Έκανα την καλύτερη επιλογή; Υπάρχει τρόπος να στείλω τις παραγγελίες των πελατών μου πιο γρήγορα, πιο εύκολα, πιο οικονομικά;

Το weship.gr καταλαβαίνει πολύ καλα τα παραπάνω ερωτήματα. Ετσι δημιούργησε μια πλατφόρμα στην οποία μπορούν όλοι οι επαγγελματίες να συγκρίνουν τιμές και να στείλουν τις παραγγελίες τους χωρίς να χρειάζεται να χάνουν χρόνο.

Επειδή λοιπόν στην περίπτωση ενος eshop ή ενος μικρόυ καταστήματος στο instagram, η τοποθεσία παραλαβής παραμένει σταθερή δημιουργήσαμε μοναδικά link τα οποία μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει ώστε πολύ εύκολα να συγκρίνει τιμές και να ολοκληρώσει την αποστολή του, χωρίς δηλαδή να χρειάζεται να συμπληρώνει τα ίδια στοιχεία ξανά και ξανά.

Δείτε ενα παράδειγμα απο ένα κατάστημα eshop που χρησιμοποιεί το weship.gr για να στέλνει εύκολα και γρήγορα! Με το παρακάτω link το eshop αυτό μπορεί πολύ εύκολα να συμπληρώσει τη διεύθυνση του πελάτη, να συγκρίνει τιμές και χρόνο παράδωσης και να στείλει το δέμα. Όπως θα παρατηρήσετε κάνοντας κλίκ στον παρακάτω σύνδεσμο, το link αυτό έχει αυτόματα αποθηκευμένη τη διεύθυνση παραλαβής του καταστήματος (ώστε ο χρήστης να μήν χρειάζεται να την συμπληρώνει κάθε φορά):



Πως μπορώ να ξεκινήσω να χρησιμοποιώ το weship.gr για να στείλω τις παραγγελίες μου στους πελάτες μου;

Αρχικά μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Το πρώτο βήμα είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να σας δώσουμε ενα μοναδικό link για τις παραγγελίες σας καθώς και μια προσφορά! Στην πρώτη τηλεφωνική μας επικοινωνία προσπαθούμε να καταλάβουμε περισσότερα για το κατάστημά σας καθώς και τον αριθμό παραγγελιών και αποστολών. Αυτό θα μας βοηθήσει ώστε να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή έκπτωση για τις αποστολές σας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό!



Μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχεις!