Αποστολή

Αποστολή

Τι είναι μια αποστολή; Και τι πρέπει να γνωρίζεις για μια αποστολή; Στο σημερινό άρθρο ξεκινάμε να συζητάμε για αποστολές απο το μηδέν ώστε να μάθεις τι πρέπει να κάνεις για κάθε αποστολή αντικειμένου, δέματος, μουσικού οργάνου ή ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Πως ξεκινάς μια αποστολή;

Συνήθως μια αποστολή ξεκινάει απο την επιθυμία μας να στείλουμε κάτι. Εαν έχεις το δικό σου ηλεκτρονικό κατάστημα, η επιθυμία αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα της παραγγελίας ενος πελάτη απο το eshop σου. Εαν είσαι ιδιώτης, τότε η αποστολή ξεκινάει απο την επιθυμία σου να στείλειες ένα αντικείμενα, τρόφιμα ή ρουχα (ή οτι άλλο εσύ επιθυμείς) σε ενα φιλικό, συγγενικό πρόσωπο ή σε ένα συνεργάτη.

Έτσι το πρώ το πράγμα που θα πρέπει να κάνεις αφού έχεις αποφασίσεις το αντικέιμενο για την αποστολή σου (τι δηλαδή θέλεις να στείλεις) είναι να προσδιορίσεις τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιηθεί αυτή η αποστολή.

Θα γίνει η αποστολή με εταιρεία κουριερ ή μήπως με μια μεταφορική εταιρεία; Ή με το ΚΤΕΛ; Ποια επιλογή είναι η καλύτερη για να το στείλω φθηνά; με ασφάλεια; ή γρήγορα;  Τα ερωτήματα για μια αποστολή είναι πολλά, όσες και οι επιλογές που υπάρχουν εκεί έξω. Δεκάδες εταιρείες κούριερ και μεταφορικές εταιρείες οι οποίες προσφέρουν υπηρεσίες μεταφορές για να βοηθήσουν να πραγματοποιηθεία μια αποστολή.

Ποιά λοιπόν είναι η καλύτερη υπηρεσία για να κάνεις την αποστολή σου;

Πως βρίσκω τον καλύτερο τρόπο για την αποστολή μου;

Όπως είπαμε παραπάνω, οι επιλογές είναι πολλές και γιαυτό ο καλύτερος τρόπος είναι να επιλέξεις μια πλατφόρμα σύγκρισης όπως αυτη του Shiplemon.com

Κάνε κλικ εδώ για να συγκρίνεις τιμές κούριερ:

Σύγκρινε τιμές courier - Shiplemon

Ειδικά αν έχεις ηλεκτρονικό κατάστημα το shiplemon μπορεί να σε βοηθήσει να οργανώσεις τις αποστολές σου, να συγκρίνεις τιμές σε κάθε αποστολή και να αυτοματοποιήσεις τις διαδικασίες σου για κάθε αποστολή!

Τι άλλο θα πρέπει να γνωρίζει για μια αποστολή;

Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές αποστολές:

  1. Αεροπορική αποστολή
  2. Οδική αποστολή
  3. Αποστολή με ΚΤΕΛ
  4. Αποστολή με ενδιάμεσες συνδέσεις και χρήση 2+ κούριερ
  5. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία
  6. Αποστολή με παραλαβή απο τον χώρο σου
  7. Αποστολή με αντικαταβολή (πληρωμή απο τον παραλήπτη του δέματος)
  8. Αποστολή με παράδοση του δέματος στην εταιρεία κούριερ

Στο Shiplemon.com σε βοηθάμε να αποφασίσεις την καλύτερη εταιρεία για την αποστολή σου... Δες παρακάτω πως το shiplemon συγκρίνει τιμές!

Σε κάθε αποστολή βρίσκεις όλες τις εταιρείες, συγκρίνες επιλογές για την αποστολή σου, και προγραμματίζεις την παραλαβή για να έρθει η κούριερ και να παραλάβει το δέμα σου ωστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία για την αποστολή σου.

Μπορώ να προγραμματίσω μια αποστολή απο το σπίτι μου;

Ναι βεβαίως. Μέσα απο το Shiplemon μπορείς να κάνεις μια αποστολή χωρίς να χρειάζεται να τρέχεις. Μπαίνεις μέσα στο Shiplemon.com και κλείνεις πότε θα έρθει η κούριερ για να παραλάβει. Έτσι δεν χρειάζεται να τρέχεις και να περιμένεις στις ουρές για μια αποστολή. Όλα γίνονται εύκολα και γρήγορα σε κάθε αποστολή που θέλεις να κάνεις!

Σύγκρινε τιμές courier - Shiplemon

Ψάχνεις περισσότερα για την αποστολή σου;

Δές τα σχετικά μας άρθρα στο blog και κάνε την αποστολή σου εύκολα και γρήγορα σήμερα!