Εχετε δέμα που θέλετε να επιστρέψετε από τις αγορές των Χριστουγέννων;

Εχετε δέμα που θέλετε να επιστρέψετε από τις αγορές των Χριστουγέννων;

Το 51% των δεματων που θα σταλουν αυτην την εβδομαδα απο ιδιώτες, θα αφορούν επιστροφές. Οι καταναλωτές κανουν χρήση του δικαιώματος τους για επιστροφή ή αλλαγη για διάφορα είδη που αγοραστηκαν την εορταστική περίοδο. Ολο και περισσότερες εταιρείες δινουν στους πελατες τους το δικαίωμα να επιστρέψουν αυτο που αγορασαν αν για καποιο λογο δεν τους αρεσει, ή αν το μεγεθος που αγορασαν ηταν λαθος.

Οι πελάτες που αγοράζουν online αναμένουν έναν εύκολο τρόπο επιστροφής των αντικειμένων που αγόρασαν Οι επιστροφές αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του ηλεκτρονικού εμπορίου. Εαν ειστε e-shop δεν υπάρχει τρόπος να τα αποφύγετε. Σε τελική ανάλυση, οι χρήστες δεν μπορούν να δουν, να αγγίξουν ή να δοκιμάσουν τα προϊόντα προτού τα αγοράσουν - βασίζουν την απόφασή τους σε μια φωτογραφία. Είναι αναπόφευκτο ότι μερικές φορές το προϊόν δεν θα λειτουργήσει όπως αναμενόταν και υπάρχει πάντα η πιθανότητα κατασκευαστικού ελαττώματος ή ζημιάς κατά τη διαδικασία παράδοσης.


Στην Ευρωπη ένα μεγάλο ποσοστό πελατών αγοράζουν online, περισσότερα νουμερα ή χρώματα, για να δοκιμάσουν και να κρατησουν αυτο που τους ταιριαζει καλυτερα, επιστρέφοντας ολα τα υπολοιπα, μια πρακτική γνωστή ως «bracketing».



To WeShip κανει την διαδικασια της επιστροφης πολυ ευκολη. Ρωτηστε μας για τον τροπο που μπορουμε να κανουμε την επιστροφη ειδων ευκολη και γρηγορη για τους πελατες σας.