Tι είναι το Shopify marketplace;

Tι είναι το Shopify marketplace;

Το shopify marketplace είναι το κεντρικό σημείο στο οποίο μπορείς να εγκαταστήσεις κάθε είδους εφαρμογή και plugin προκειμένου να προσθέσεις επιπλέον λειτουργίες στο eshop σου.

Αν δεν έχεις ιδέα τι είναι ένα plugin δές περισσότερα στο άρθρο μας:

plugin - Τι είναι;

Πάμε τώρα να δούμε περισσότερα για το shopify marketplace και τα καλύτερα plugins στην αγορά για να εκτοξεύσεις το eshop σου.

Ποιά είναι τα καλύτερα Shopify plugins;

Στο shopify marketplace μπορείς να βρείς χιλιάδες plugins και έτσι πολλές φορές είναι δύσκολο να γνωρίζεις ποίο απο τα plugins αυτά θα σε βοηθήσει και πραγματικά θα καλύψει τις ανάγκες σου ενώ παράλληλα θα παρέχει και υποστήριξη σε περίπτωση που αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα.

Παρακάτω παρουσιάζουμε μερικά απο τα πιο χρήσιμα plugins για να ξεκινήσεις:

1. Plugin για αποστολές δεμάτων με κούριερ στο Shopify

Στην πρώτη θέση στο Marketplace δεν θα μπορούσε να είναι άλλο απο το Shiplemon, τη μεγαλύτερη πλατφόρμα για αποστολές δεμάτων. Το Shiplemon κουμπώνει με το eshop σου σε 2 κλικ, και σου επιτρέπει να δημιουργήσεις αυτόματα ετικέτες αποστολής με κάθε εταιρεία κούριερ, να προγραμματίσεις τις παραλαβές σου και να διαχειριστείς τις επιστροφές και τις αντικαταβολές σου.

Θές να μάθεις περισσότερα; Κάνε κλικ εδώ για να δείς λεπτομέρεις για να γλιτώσεις χρήματα και χρόνο με τις αποστολές σου:



2. Plugin για διαχείριση αιτημάτων επιστροφών στο Shopify

Στη δεύτερη θέση έχουμε την πλατφόρμα διαχείρισης των αιτημάτων επιστροφών των πελατών σου. AΑν και όλοι θα θέλαμε να τρέχουν όλα ρολόι, καμιά φορά οι επιστροφές είναι μέσα στην καθημερινότητα των eshop και έτσι το να βρούμε μια πλατφόρμα η οποία μπορεί να λύσει το πρόβλημα αυτό (χωρίς απαραίτητα να είναι στο shopify marketplace) είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε πριν ακόμα ξεκινήσει να λειτουργεί το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Έτσι για να είσαι σε θέση να διαχειριστείς όλες αυτές τις επιστροφές χρειάζεσαι ένα εργαλείο το οποίο:

  • Θα μαζέψει τα αιτήματα για επιστροφή απο τους πελάτες σου
  • Θα ρυθμιστεί σύμφωνα με την πολιτική επιστροφών του eshop σου
  • Θα σου δώσει χρήσιμα στατιστικά για τα αντικείμενα τα οποία επιστρέφονται πιο συχνά απο τους πελάτες σου
  • Θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις τι αλλαγές πρέπει να γίνουν ώστε να μειωθούν οι επιστροφές σου
επιστροφές για eshop

3. Plugin για αποστολή SMS και Viber στο Shopify

Αν ψάχνεις τρόπο για να ενημερώνεις τους πελάτες σου για την εξέλιξη της παραγγελίας τους (μέσω SMS αλλά και viber) στο Shopify τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις την πλατφόρμα μας!

sms notifications για eshop