Τι είναι ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης;

Τι είναι ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης;

Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι ο αριθμός των εργάσιμων ημερών που είναι απαραίτητες για την παράδοση μιας αποστολής.

Ο χρόνος υπολογίζεται από την εταιρεία που κανει την μεταφορά και για να υπολογιστεί λαμβάνονται υπόψη πολλες παράμετροι καθώς ειναι μια διαδικασια αρκετά πολύπλοκη. Ενα δεμα για να ταξιδεψει σε καποια χωρα του εξωτερικου θα φορτωθεί και εκφορτωθεί αρκετες φορες, σε διαφορετικα μέσα, απο αεροπλανα, τρένα και φορτηγα μεχρι ποδήλατα. Ειναι μια διαδικασια όπου ολες οι διαδρομες ειναι υπολογισμενες με μεγαλη ακριβεια, για να καταλήξουμε στο υπολογισμο των ημερων.

Αν και οι υπολογισμοί γίνονται με την πιο υψηλη δυνατή ακρίβεια, ο χρόνος μεταφοράς δεν είναι εγγυημένος. Υπάρχουν έκτακτα συμβάντα, όπως καιρικά φαινόμενα, απεργίες, ατυχήματα, black-fridays και...πανδημίες, οπου οι υπολογισμοί μπορει να πέσουν έξω.

Ειναι αληθεια οτι οι χρονοι παραδοσης τους τελευταιους μηνες δεν ανταποκριθηκαν στους υπολογισμους των εταιρειων. Η προσπαθεια που εγινε ηταν πολυ μεγαλη, αλλα και οι καθυστερήσεις επισης. Οι εταιρείες ταχυμεταφορών υποδέχονται το 2021 έχοντας κάνει αρκετή ενδοσκόπηση για το τι πρέπει να αλλάξει.
Το WeShip επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες έχει αναλάβει να φέρει περισσότερη διαφάνεια στην διαδικασία των αποστολών δίνοντας εργαλεία τόσο για τις εταιρείες που διεκπεραιώνουν τις μεταφορές όσο και για τους καταναλωτές που αναζητούν την καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες τους.