Θέλετε να στείλετε μέλι σε δέμα στο εξωτερικό;

Θέλετε να στείλετε μέλι σε δέμα στο εξωτερικό;

Το ελληνικό μελί είναι πολύ αγαπητό, εντός και εκτός Ελλάδος. Εάν αποφασίσετε να στείλετε σε κάποιον στο εξωτερικό, το Shiplemon.com μπορεί να σας βοηθήσει.

Συνεργαζόμαστε με μελισσοκόμους και παραγωγούς σε όλη την Ελλάδα και τους βοηθάμε να εξάγουν, να πουλήσουν και να στείλουν το μέλι τους στο εξωτερικό! Αλλά ακόμα και αν δεν είστε παραγωγός μελιού και απλά θέλετε να στείλετε μέλι στο εξωτερικό το Shiplemon μπορεί να σας βοηθήσει!



Μάθετε πώς να στείλετε μέλι και ποια είναι η σωστή συσκευασία μελιού για αποστολή. Βρείτε απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις για την αποστολή μελιού σε δέμα και στείλτε μέσω της πλατφόρμας της WeShip.gr που σας εξασφαλίζει τις οικονομικότερες υπηρεσίες μεταφοράς μελιού με αξιόπιστες εταιρείες κούριερ.

Τι να ξέρετε πριν στείλετε μέλι με κούριερ
Kάθε εταιρεία ταχυμεταφορών έχει τους δικούς της κανόνες για τη συσκευασία μελιού για αποστολή. Εφόσον τηρούνται αυτοι οι κανόνες, οι περισσότερες εταιρείες δέχονται να κάνουν αποστολή μελιού στο εξωτερικό, είτε πρόκειται για πώληση είτε για προσωπική χρήση.

Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της μελισσοκομίας μπορούν να κάνουν αποστολή μελιού στο εξωτερικό σε μεγάλες ποσότητες, μέσω κούριερ. Φυσικά υπάρχουν κανονισμοί ασφάλειας, συσκευασίας, ετικέτας και εισαγωγής της χώρας προορισμού και να ειναι υποχρεωμένοι να παράσχουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Οι ιδιώτες μπορούν να στέλνουν δέμα με μέλι τόσο εντός όσο και εκτός της ΕΕ, εφόσον γίνεται σωστή συσκευασία για αποστολή. Οι εταιρείες κούριερ δεν θα θεωρηθούν υπεύθυνες για ζημιές που μπορεί να προκύψουν κατά τη μεταφορά τέτοιων προϊόντων. Εάν αποφασίσετε να στείλετε μέλι με κούριερ, ή άλλα ρευστά προϊόντα, δεν συνιστάται ο όγκος τους να ξεπερνά το 1 λίτρο.

Συσκευασία μελιού για αποστολή
Ακολουθήστε τις οδηγίες μας για τη σωστή συσκευασία μελιού για αποστολή:

* Βάλτε το κάθε βάζο με μέλι σε μια πλαστική σακούλα για να σιγουρευτείτε ότι ακόμα και αν υπάρξει πρόβλημα το μέλι θα παραμείνει μέσα στην σακούλα και δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στην εξωτερική κούτα ή συσκευασία του μελιού.
* Τοποθετήστε τις συσκευασίες μελιού μέσα σε πλαστικές σακούλες για περισσότερη προστασία.
* Επενδύστε τις εσωτερικές επιφάνειες του χαρτοκιβωτίου με φελιζόλ
* Τοποθετήστε μέσα τα βάζα
* Βάλτε φελιζόλ στις εξωτερικές πλευρές του κουτιού
* Βάλτε το κουτί μέσα σε ένα ελαφρώς μεγαλύτερο
* Γεμίστε τους κενούς χώρους με παλιές εφημερίδες ή κομμάτια φελιζόλ
* Γραψτε Fragile με μαρκαδορο πανω στο κουτι



H WeShip εχει φροντίσει να προσφέρει ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Η αποστολή ενος δεματος 5 κιλων στην Ευρώπη θα σας κοστίσει περίπου 28 ευρώ. Εάν θέλετε να στείλετε δεματα μεγαλύτερα απο 35 κιλά επικοινωνηστε μαζι μας στο info@shiplemon.com και θα σας δώσουμε μια εξατομικευμένη προσφορά.

Πως λειτουργεί η αποστολή δεμάτων  με το Shiplemon;

H διαδικασία αποστολής δεμάτων με το Shiplemon είναι πολύ απλή και περιλαμβάνει τα παρακάτω βήματα:
1. Επιλογή ΤΚ για την αφετηρία και τον τελικό προορισμό
2. Επιλογή των διαστάσεων του δέματος καθώς και του βάρους
3. Eπιλογή της υπηρεσίας (Η τελική τιμή εξαρτάται από την εταιρεία και τον αριθμό ημερών παράδοσης του δέματος)
4. Συμπλήρωση των προσωπικών στοιχείων του αποστολέα και του παραλήπτη
5. Πληρωμή και εκτύπωση της ετικέτας αποστολής (στις περιπτώσεις που αυτό χρειάζεται)



Συχνές ερωτήσεις για τις αποστολές μελιού

1) Ισχύει η ασφάλιση δέματος για αποστολές που περιέχουν μέλι;

Στις περισσότερες περιπτώσεις όχι καθώς το μέλι είναι τοποθετημένο σε εύθραστα βάζα και στις περισσότερες περιπτώσεις η διασφάλιση της ακεραιότητάς τους είναι δύσκολο να εγγυηθεί καθώς αυτό εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την ποιότητα της συσκευασίας.