Παράδοση επι πεζοδρομίου

Παράδοση επι πεζοδρομίου

Ενώ η παράδοση με courier αφορά πάντα (ή τουλάχιστον τις περισσότερες φορές) παράδοση στην πόρτα του  πελάτη, η παράδοση με μεταφορική (ή άλλη εταιρεία) επί πεζοδρομίου στο σπίτι του πελάτη ουσιαστικά αφορά παράδοση κατα την οποία η εταιρεία η οποία έχει αναλάβει να κάνει τη μεταφορά έχει ως πολιτική να παραδίδει τα δέματά της στο πεζοδρόμιο του σπιτιού σας.

Αν δηλαδή έχετε ως κατοικία μια πολυκατοικία η εταιρεία δεν είναι υποχρεωμένη (εφόσον σας έχει ενημερώσει φυσικά και το γνωρίζετε) να ανέβει πάνω στον όροφό σας για να σας φέρει το δέμα.

Όπως λοιπόν βλέπετε η πολιτική κάθε εταιρείας είναι διαφορετική και φυσικά και το κόστος διαφοροποιείται όταν πρόκειται για παράδοση στην πόρτα ή παράδοση επι πεζοδρομίου του σπιτιού σας.

Γιαυτό θα πρέπει όταν κάνετε μια παραγγελία ή όταν χρησιμοποιείται μια εταιρεία κούριερ ή μεταφορική να ρωτάτε πάντα την υπηρεσία και το είδος της παράδοσης το οποίο παρέχει κάθε εταιρεία έτσι ώστε να μην μείνετε κυριολεκτικά.... μόνος επι πεζοδρομίου...

Μπορεί να γίνει αλλαγή απο υπηρεσία παράδοσης επι πεζοδρομίου σε παράδοση πόρτας;

Αυτό είναι κάτι το οποίο φυσικά εξαρτάται απο κάθε εταιρεία η οποία έχει αναλάβει να κανει την αποστολή του δέματός σας. Είναι πολύ σημαντικό να ρωτήσετε και τις αντίστοιχες χρεώσεις καθώς πολλές φορές υπάρχει αρκετά σημαντική επιβάρυνση όταν γίνεται αλλαγή απο υπηρεσία παράδοσης επι πεζοδρομίου σε παράδοση πόρτας (ειδικά σε μεγαλύτερα αντικείμενα όπως ψυγεία, καναπέδες και έπιπλα η διαφορά αυτή είναι μεγάλη)

Ψάχνεις να κάνεις αποστολή με παράδοση επι πεζοδρομίου;

Κάνε κλικ παρακάτω για να ξεκινήσεις την αποστολή σου:

Υπολογισμός κόστους για αποστολή με παράδοση πεζοδρομίου