Μπορώ να στείλω μετρητά, με το δέμα μου;

Μπορώ να στείλω μετρητά, με το δέμα μου;

Ισως να θέλετε να στείλετε χρήματα μέσα σε ένα πακέτο στην οικογένεια ή τους φίλους σας στο εξωτερικό. Συμβουλή μας είναι να το ξανασκεφτείτε. Η αποστολη μετρητων απαγορευεται απο τον νομο. Οπως επισης και η αποστολη πιστωτικων καρτων, ομολογων και ολων των χρεογραφων.

Για ποιό λόγο απαγορεύεται η αποστολή μετρητών;

Φανταστείτε τι θα γινόταν εάν επιτρεπόταν. Η ασφαλεια ολων των δεματων θα κινδυνευε. Η πιθανοτητα κλοπης θα αυξανόταν, και τα φαινομενα με ανοιγμενα ή κατεστραμμενα δεματα θα αυξανόταν γεωμετρικα. Η ασφαλεια των δεματων ειναι πολυ σημαντικη για τις εταιρειες που κανουν τις αποστολες.  Εάν το δέμα καταστραφεί, η εταιρεία ταχυμεταφορών δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη εάν μέσα περιείχε απαγορευμένα αντικείμενα.

Ποιές εναλλακτικές υπάρχουν για την αποστολή μετρητών;
Στείλτε χρήματα με μια υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων
Μια υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων είναι ίσως ο ασφαλέστερος και γρηγορότερος τρόπος αποστολής χρημάτων σε όλο τον κόσμο. Υπηρεσίες όπως η Western Union ή το MoneyGram, για να αναφέρουμε μόνο δύο από αυτές, προσφέρουν τη δυνατότητα αποστολής χρημάτων μέσα σε λίγα λεπτά.

Αποστολή χρημάτων ταχυδρομικώς
Πράγματι, η διεθνής αποστολή μετρητών μέσω ταχυδρομείου και ταχυμεταφορών απαγορεύεται. Ωστόσο, με τα ΕΛΤΑ μπορείτε ακόμα να στείλετε χρήματα εντος Ελλαδος, μέχρι ένα συγκεκριμένο ποσό. Σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το τοπικό ταχυδρομείο σας για περισσοτερες λεπτομερειες.

Αποστολή μετρητών μέσω courier μέσω του WeShip.gr
Εάν έχετε οργανώσει την αποστολή σας μέσω της πλατφόρμας μας, ισχύει ο ίδιος κανόνας. Απαγορεύεται η αποστολή μετρητών, νομισμάτων, τραπεζογραμματίων, μερισμάτων και άλλων εγγράφων που μπορεί κανείς να ανταλλάξει με χρήματα.

Ομως μπορουμε να σας βοηθήσουμε με την αποστολη απο (σχεδόν) οτιδηποτε άλλο.

Καλές αποστολές!

Ξεκίνα εδώ:



Στείλε μας τις ερωτήσεις σου στο info@shiplemon.com