Τι πρέπει να ξέρεις για την αποστολή δέματος με ελτα

Τι πρέπει να ξέρεις για την αποστολή δέματος  με ελτα

Τα ΕΛΤΑ κούριερ (ELTA courier) ανήκουν στον όμιλο ΕΛΤΑ (Ελληνικά Ταχυδρομεία)

Ιδρύθηκαν το 2000 και προσφέρουν υπηρεσίες μεταφοράς δεμάτων και όχι μόνο. Καποιες απο τις υπηρεσίες που προσφέρουν είναι:

ταχυδρομικές υπηρεσίες, χρηματοοικονομικές και τραπεζοασφαλιστικές υπηρεσίες, προϊόντα δικτύου λιανικής και υπηρεσίες κούριερ.

Η weship εχει ένα δίκτυο μεταφορεών και κούριερ που μεγαλώνει συνεχώς για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της αγοράς.

Μέσα απο τη σελίδα μας weship.gr μπορείς να συγκρίνεις τιμές και αποστολές δεμάτων.

Αν και προς το παρόν δεν συνεργαζόμαστε με την ΕΛΤΑ κούριερ, έχουμε πολλές εταιρείες οπως η ACS, η Fedex και πολλές άλλες για να κάνουμε τις αποστολές εύκολες και γρήγορες απο το σπίτι σου (χωρίς να χρειάζεται να τρέχεις στα ΕΛΤΑ)

Μέσα απο την πλατφόρμα μας κάνεις κράτηση για τη αποστολή του δέματος σου στην Ελλάδα ή στο Εξωτερικο!

Γιατι να επιλέξεις το weship για να στείλεις δέματα απο το σπίτι σου χωρίς να χρειάζεται να τρέχεις στα ΕΛΤΑ

Το weship, η μεγαλύτερη πλατφόρμα στην Ελλάδα για αποστολές δεμάτων, κάνει την αποστολή ξεκούραστη! Πλέον δεν χρειάζεται να τρέχεις. Μέσα σε μερικά κλικ προγραμματίζεις την αποστολή σου, πληρώνεις ηλεκτρονικά και μια απο τις συνεργαζόμενες εταιρείες μας, θα έρθει να παραλάβει το δέμα σου!

Το προηγούμενο διάστημα, τα ΕΛΤΑ έλαβαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση του ιδιαίτερα αυξημένου όγκου αποστολής δεμάτων που προέκυψε από την εκτίναξη του ηλεκτρονικού εμπορίου (και η οποία έφτασε το 100% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά).