Διατροφή και φοιτητές. Μήπως να του στείλεις ένα δέμα;

Διατροφή και φοιτητές. Μήπως να του στείλεις ένα δέμα;

Οι φοιτητές αποτελούν μία ιδιαίτερη πληθυσμιακή ομάδα, καθώς, ενώ έχουν υψηλές ανάγκες για ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά λόγω αυξημένων πνευματικών αναγκών και έντονου άγχους, συνηθίζουν να μην τρέφονται σωστά.

Η απομάκρυνση από το σπίτι και το σπιτικό φαγητό καθώς και η έλλειψη προγράμματος πολλές φορές οδηγούν σε λανθασμένες διατροφικές συνήθειες.

Από τα σημαντικότερα θρεπτικά συστατικά για τους φοιτητές είναι ο σίδηρος, το μαγνήσιο, αλλά και οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β, με κυριότερο εκπρόσωπο το φυλλικό οξύ. Ο σίδηρος είναι απαραίτητος για τη μεταφορά οξυγόνου στο σώμα, ενώ το φυλλικό οξύ βοηθά στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Επιπλέον, οι φοιτητές θα πρέπει να προσλαμβάνουν καθημερινά επαρκείς ποσότητες αντιοξειδωτικών, όπως η βιταμίνη C, η βιταμίνη Ε, το καροτένιο και το σελήνιο, τα οποία θα τους βοηθήσουν να οχυρώσουν τον οργανισμό τους ενάντια στο οξειδωτικό στρες που προκύπτει από το άγχος.

Goji berry, chia, kale, κινόα, ιπποφαές, τζίνσενγκ.  Πιο γνωστα και ως “superfoods”, είναι εκείνες οι τροφές υψηλής διατροφικής αξίας με μεγάλη περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά και ουσίες, όπως τα αντιοξειδωτικά, οι πολυφαινόλες και τα φλαβονοειδή, τα οποία θεωρείται πως προλαμβάνουν την εμφάνιση ασθενειών.

Καποιες φορες τα παιδια χρειαζονται λιγο βοηθεια για να αποκτησουν καλες διατροφικες συνηθειες. Ισως στελνοντας τους κατι θρεπτικο, τωρα που πλησιαζει και η εξεταστικη, να τους δώσουμε αυτο ακριβως που χρειαζονται.

Θέλεις να στειλεις ενα δεμα με super-food, μέλι και οτι αλλο θές; Κάνε κλικ εδώ:



Weship.gr
Σύγκρινε τιμές, στείλε δέματα! Εύκολα και Γρήγορα στο weship.gr
αποστολές δεμάτων και σύγκριση τιμών - weship.gr

To weship.gr είναι η μοναδική πλατφόρμα στην Ελλάδα που σου επιτρέπει:

✔️ Να συγκρίνεις τιμές κούριερ

✔️ Να επιλέξεις την εταιρεία και τις υπηρεσίες που θέλεις για την αποστολή σου

✔️ Να βλέπεις την εξέλιξη της αποστολή σου

🤔 Πως λειτουργεί η διαδικασία;

Συμπληρώνεις τις απαραίτητες πληροφορίες, συγκρίνεις τιμές και κανονίζουμε όλα τα υπόλοιπα εμείς!

🚙 Η εταιρεία κούριερ που θα επιλέξεις έρχεται και παραλαμβάνει το δέμα απο το σπίτι σου!