(ACS) Τι γίνεται αν δεν παραλάβω ένα δέμα;

(ACS) Τι γίνεται αν δεν παραλάβω ένα δέμα;

Στο παρακάτω άρθρο εξηγούμε τί γίνεται αν για οποιδήποτε λόγο δεν καταφέρεις να παραλάβεις ένα δέμα με την ACS έτσι ώστε να γνωρίζεις τι θα πρέπει να κάνεις.

Ας ξεκινήσουμε λοιπον απο τα βασικά. Πολλοί πελάτες του Shiplemon (υπηρεσία η οποία συγκρίνει τιμές κούριερ και βρίσκει τον καλύτερο τρόπο αποστολής ενος δέματος) μας στέλνουν το παρακάτω μήνυμα:

Καλησπέρα, η ACS πέρασε και δεν ήμουν σπίτι. Τι γίνεται αν δεν παραλάβω ένα δέμα; Τι μπορώ να κάνω; Θα πρέπει να επικοινωνήσω με την ACS για να ξαναπεράσουν;

Πάμε λοιπον να δούμε τι γίνεται αν δεν παραλάβεις ένα δέμα της ACS και τι μπορείς να κάνεις για να έρθει το δέμα στα χέρια σου το συντομότερο δυνατόν.

Ελαβες μήνυμα απο την ACS σχετική με την αδυναμία παράδοσης του δέματος σου;

Σε περίπτωση που δεν καταφέρει η ACS να παραδόσει το δέμα στην τοποθεσία που έχεις δηλώσει (το σπίτι σου, ή το μαγαζί σου ή κάποια άλλη τοποθεσία έχεις δηλώσει για την παράδοση του δέματός σου) τις περισσότερες φορές θα σου στείλει ενα αυτοματοποιημένο μήνυμα. Το μήνυμα αυτό περιέχει πληροφορίες σχετικά με τον λόγο που δέν έγινε η παραλαβή του δέματός σου και τι θα πρέπει να κάνεις για να παραλάβεις το δέμα σου.

Έτσι, στο μήνυμα αυτό θα λάβεις πληροφορίες για τα παρακάτω:

  • Ποιος είναι ο λόγος που δέν έγινε η παράδοση του δέματος
  • Σε ποιό υποκατάστημα βρίσκεται το δέμα σου
  • Ποιος είναι ο μοναδικός κωδικός της αποστολής σου
  • Ποιό είναι το τηλέφωνο επικοινωνίας ετσι ώστε να επικοινωνήσεις με την ACS

Μπορώ να παραλάβω το δέμα απο το υποκατάστημα της ACS;

Στην περίπτωση που το δέμα έχει επιστρέψει στο υποκατάστημα, τότε μπορείς να το παραλάβεις αναφέροντας τον μοναδικό κωδικό αποστολής (ο κωδικός αυτός βρίσκεται στο μήνυμα που έλαβες ή στο email επιβεβαίωσης που έχεις λάβει απο το eshop που έχει στείλει την παραγγελία σου (Συνήθως το eshop έχει διασυνδεθεί με την ACS για να δημιουργεί αυτόματα τους αριθμούς αποστολής και να στέλνει τα δέματα του)

Ο κωδικός αποστολής αυτός χρησιμοποιείται και για τον εντοπισμό του δέματός σου online (tracking) καθώς και για να ζητήσεις το δέμα σου όταν θα μιλήσεις με την ACS (τηλεφωνικά ή δια ζώσης)

Πως μπορώ να κάνω μια νέα αποστολή online στην καλύτερη τιμή με την ACS ή με κάποια άλλη κούριερ;

Για οποιαδήποτε αποστολή θέλεις να κάνεις μπές στο Shiplemon

>>> Ξεκίνα εδώ τη νέα σου αποστολή με το Shiplemon για να συγκρίνεις τιμές και υπηρεσίες