Παραλαβή δέματος από ΚΤΕΛ

Παραλαβή δέματος από ΚΤΕΛ

Πολλές φορές θέλεις να πάρεις ένα δέμα από τα ΚΤΕΛ (που μπορεί να σου έστειλαν οι γονείς ή φίλοι σου) αλλά μπορεί να μένεις μακρυά και να μην έχεις μεταφορικό μέσο.

Ειδικά με τις τελευταίες εξελίξεις της πανδημίας οπου χρειάζεται να στείλεις sms για να μετακινηθείς, τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα.

Εμεις στο weship αναλαμβάνουμε την παραλαβή δεμάτων από τα ΚΤΕΛ στο σπίτι σου. Έτσι μπορούμε πολύ εύκολα να παραλάβουμε το δέμα και να το φέρουμε στο σπίτι σου μέσα σε μερικές ώρες!



Ποια είναι η διαδικασία παραλαβής δέματος απο τα ΚΤΕΛ;

Εφόσον γνωρίζεις οτι το δέμα σου θα φτάσει στο κοντινό ΚΤΕΛ της περιοχής σου, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνεις, είναι να μπείς στο weship.gr και να συμπληρώσεις τα σχετικά ΤΚ.

Στο "Παραλαβή Απο" θα πρέπει να βάλεις το ΤΚ στο οποίο βρίσκονται τα ΚΤΕΛ της περιοχής σου και στο "Αποστολή Πρός" θα πρέπει να βάλεις το ΤΚ της περιοχής οπου βρίσκεται το σπίτι ή το γραφείο σου, στο οποίο θα γίνει η παράδοση του δέματος



Θα πρέπει να ενημερώσω κάποιον στα ΚΤΕΛ για την παραλαβή του δέματός μου;

Η σύντομη απάντηση είναι ΝΑΙ.

Θα ήταν καλό πριν βάλετε την παραγγελία σας στο weship να επικοινωνήσετε με το ΚΤΕΛ, και να τους ενημερώσετε οτι θα στείλετε μια εταιρεία κούριερ μέσω του weship να παραλάβει το δέμα.

Επιπλέον θα πρέπει να γνωρίζετε τα παρακάτω στοιχεία τα οποία θα σας ζητηθούν απο το weship κατα τη διαδικασία δημιουργίας της παραγγελίας σας.

Ουσιαστικά δηλαδή στα στοιχεία του αποστολέα του δέματος θα πρέπει να βάλετε τα στοιχεία του ΚΤΕΛ

  • Ονοματεπώνυμο (εδώ μπορείτε να βάλετε το ονομα του ΚΤΕΛ, πχ ΚΤΕΛ Κηφισού)
  • Αριθμός τηλεφώνου (το τηλέφωνο του ΚΤΕΛ)
  • Email (το email του ΚΤΕΛ)
  • Διεύθυνση (διεύθυνση του καταστήματος ΚΤΕΛ)
  • Πόλη (Η πόλη του ΚΤΕΛ)
  • Ταχ. Κωδικός (ο Ταχυδρομικός κωδικός του ΚΤΕΛ)
  • Σχόλια για την παραλαβή (Για παράδειγμα "Η παραλαβή θα γίνει απο την αποθήκη δεμάτων")


Ασυνόδευτα δέματα με ΚΤΕΛ

Το weship μπορεί να σε βοηθήσει να συνδυάσεις την αποστολή δέματος με ΚΤΕΛ χωρίς να χρειαστεί να τρέχεις να το παραλάβεις.


Για οποιαδήποτε άλλη απορία έχετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα στοιχεία που έχουμε εδώ

Ευχαριστούμε πολύ

Η ομάδα του weship.gr