Πως να στείλεις τα αντικείμενα που πούλησες στο facebook

Πως να στείλεις τα αντικείμενα που πούλησες στο facebook

To facebook marketplace εχει μπεί για τα καλά στη ζωή μας. Η πώληση μεταχειρισμένων αντικειμένων στο facebook είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο, με χιλιάδες μεταχειρισμένα αντικείμενα κάθε κατηγορίας (από κινητά τηλέφωνα μέχρι και πληντύρια!) να πωλούνται εντός (αλλά και πολλές φορές εκτός) της Ελλάδας.

Πολλοί χρήστες χρησιμοποιούν το facebook ως πωλητές αλλα παράλληλα και ως αγοραστές! Έτσι προκύπτει η ανάγκη για αποστολή ενος αντικειμένου που αγοράστηκε στο facebook.

O παραδοσιακός τρόπος θα ήταν να πάει κάποιος στο κοντινό κατάστημα κούριερ και να το στείλει!

Γιατί όμως να τρέχεις οταν μπορείς να στείλεις τα αντικείμενα που πούλησες απο το σπίτι σου;

Τώρα με το weship.gr βρίσκεις τις καλύτερες τιμές, ολοκληρώνεις την διαδικασία online και στέλνουμε την εταιρεία σπίτι σου για να παραλάβει το δέμα σου!Ποιά βήματα πρέπει να ακολουθήσω για να στείλω τα αντικείμενα που πούλησα με το weship;

1) Κανε κλίκ εδώ για να μπείς στο weship.gr:2) Συμπληρώνεις τον Ταχυδρομικό Κωδικό του αποστολέα του δέματος (εαν εσύ πούλησες το αντικείμενο και θέλεις να το στείλεις τότε εκεί θα πρέπει να συμπληρώσει το δικό σου ΤΚ)

3) Συμπληρώνεις τον Ταχυδρομικό Κωδικό του παραλήπτη του δέματος (Εαν δεν τον γνωρίζεις θα πρέπει να τον ρωτήσεις στο facebook/messenger

4) Συμπληρώνεις τις διαστάσεις και το βάρος του αντικειμένου που πούλησες

5) Βλέπεις ποια τιμή σε συμφέρει και την επιλέγεις

6) Συμπληρώνεις τα προσωπικά στοιχεία σου καθώς και αυτά του αγοραστή του αντικειμένου (μπορείς να τον ρωτήσεις στο messenger για να στα πει)

7) Ολοκληρώνεις την παραγγελία και πληρώνεις

Εαν είσαι ο πωλητής του αντικειμένου αλλά θέλεις το κόστος να το πληρώσει ο Παραλήπτης του δέματος (ο αγοραστής) τότε μπορείς να τον ενημερώσεις να μπει στο weship.gr και να επιλέξει οτι είναι ο παραλήπτης του δέματος (στο βήμα 4) όπως φαίνεται παρακάτω στο πεδίο: Δηλώνω οτι είμαι:

Εαν την πληρωμή την κάνει ο παραλήπτης, θα πρέπει να δηλωθεί στο βήμα 4 - weship.gr

Εαν έχεις οποιαδήποτε απορία μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας:

Τμήμα εξυπηρέτησης

210 9959509

694 5714040

693 2304044

support@weship.gr

Ευχαριστούμε πολύ

Η ομάδα του weship.gr

>> Ξεκίνα εδώ